Vilkår

Ansvarsfraskrivelse

Rehabspesialisten.no tar ikke ansvar for eventuelle skader, sykdommer eller lidelser som kan spores tilbake til informasjon fra vårt nettsted. Vi anbefaler alltid at du ved ikke-normal helse konsulterer lege eller andre sakkyndige før du tar i bruk våre råd og øvelser. Det kan hende vår informasjon virker individuelt rettet, men det er viktig at informasjonen under ingen omstendigheter skal erstatte konsultasjon av lege eller andre sakkyndige.

Opphavsrettigheter

Alt innhold på denne nettsiden er opphavsrettlig beskyttet og skal ikke tas i bruk av andre eller distribueres videre uten avtale med rehabspesialisten.no. All privat bruk av informasjon og veiledning er tillatt, men skal ikke brukes på f.eks hjemmesider eller forum der materialet spres til flere individer. All bruk utover privat skal godkjennes av rehabspesialisten.no, og vi ber deg derfor om å ta kontakt.

E-post

Vi forbeholder oss retten til å svare på all e-post sendt til rehabspesialisten.no eller våre ansvarlige.

Ved påmelding til vårt nyhetsbrev har vi automatiske utsendelser av mail månedslig. Vil du melde deg av vårt nyhetsbrev ber vi deg trykke på linken nederst i selve nyhetsbrevet, eller ved å ta kontakt direkte med oss.

Annonsering

Rehabspesialisten.no tar avstand fra doping, og vi ønsker å fremme en sunn og ren idrett og livsstil.

All annonsering skal være relatert til innholdet på vår side, og skal ikke inneholde reklame for produkter som inneholder stoffer på WADAs dopingliste.