Hva gjør vi?

Rehabspesialisten jobber for at alle mennesker skal kunne leve en aktiv og funksjonell hverdag uten smerter og dysfunksjoner i ledd, muskler og skjelett.

Vi hjelper deg med rehabilitering av din skade samt forebyggende trening. Vi bidrar også gjerne med generell styrke- og utholdenhetstrening. Du får skreddersydde treningsprogram og en kontinuerlig oppfølging som sørger for en optimal progresjon i treningen og gode forutsetninger for å kunne nå dine målsetninger. Vi jobber både mot privatpersoner og bedrifter, se mer informasjon nedenfor.

Hvorfor investere i en coach?

Våre coacher er velutdannede innenfor trening, og hjelper deg å nå dine målsetninger på en effektiv og trygg måte. Personlig Trening er en stor bransje i dagens samfunn. Dette har sin grunn i industrialiseringen, hvor tungt arbeid nå gjerne utføres av maskiner samtidig som en stor del av oss har stillesittende arbeid bakom en dataskjerm. Vi har dessuten mindre tid igjen av døgnet, da presset er stort både i arbeidslivet og hjemme. Dette resulterer i at den tiden vi har til overs til trening bør brukes mest mulig fornuftig for å oppnå resultat. I tillegg er den allmenne kunnskapen rundt trening og kosthold veldig begrenset, helt enkelt som en følge av at man ikke kan være ekspert på alle felt samtidig. Vi bruker tusenvis av kroner på elektronikk, møbler, transport og lignende. Vi har bare en kropp, en sjanse for å ha ei god helse, så hvorfor ikke bruke noen kroner også på dette?

Coaching for privatpersoner

Vi har coacher i flere norske byer. Se om oss for en oversikt! Ønsker du trening på plass med en av våre coacher ber vi deg ta kontakt via skjemaet på nettsiden, alternativt direkte med en av oss. Da følger en uforpliktende konsultasjon før samarbeidet påbegynnes.

Online coaching: For deg som ikke ønsker eller har mulighet til å trene sammen med en veileder, så tilbyr vi online coaching. Det går ut på skreddersydde treningsprogram med oppfølging etter avtale. Nedenfor følger veiledende priser. Ta kontakt for en kostnadsfri konsultasjon.

Treningsprogram (3stk) m/1mnd oppfølging: 1500 ,-

Treningsprogram (3 stk) m/3mnd oppfølging: 2000 ,-

Se HER for informasjon om bedriftsavtaler for trening og behandling.