Hvorfor investere i trening- og/eller behandlingsavtaler?

Sykefravær er dyrt, og for mange bedrifter er dette en problematisk utgiftspost. En undersøkelse gjort av SINTEF for Norges Helseorganisasjon viser at en ansatt som er borte fra jobben koster i gjennomsnitt 1900 kr per arbeidsdag.

Muskel- og skjelettlidelser viser seg å være den vanligste årsaken til sykemelding og uføretrygd, og antallet øker. I følge NAV-statistikk er 41,6 % av alle sykefraværsdagsverk årsaket av lidelser i nettopp muskel- og skjelettsystemet. Det blir stadig vanligere med plager som stiv nakke- og rygg, hodepine, tennisalbue, musearm og lignende. Årsaken er ofte en stillesittende jobb med monotone bevegelser, stress og begrenset aktivitetsmengde.

Mennesket/arbeidstakeren er bedriftens viktigste ressurs. Ethvert tiltak for at personalet skal trives bra og fungere effektivt i sitt arbeid er i det lange løp lønnsomme investeringer for bedriften.

Rehabspesialisten tilbyr både trening- og behandlingsavtaler for bedrifter over hele landet. Vi skreddersyr samarbeidet etter bedriftens ønske og behov, og er svært konkurransedyktige på pris. Nedenfor følger en kort beskrivelse av våre tilbud.

Bedriftstrening

Trening er en viktig faktor i forebygging av blant annet smerter og stress.

Vi tilbyr trening tilpasset bedriftens behov. Treningen kan foregå ute, i bedriftens lokaler eller i treners lokale. Varighet og type trening tilpasses bedriftens ønske. Øktene ledes av en av våre personlige trenere/terapeuter.

Rehabspesialisten legger opp til en type trening som alle ansatte, uansett fysisk form, kan utføre. Fokus legges gjerne på stabiliserende muskulatur, utholdenhet og bevegelighet. Øvelser og øktplaner legger vekt på team-building og samarbeid. Rehabspesialisten kan også bistå i oppsett av egne treningsprogram og treningsveiledning i for eksempel bedriftens treningsrom.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Behandlingsavtale

Rehabspesialisten har dyktige terapeuter spredt over store deler av landet. Vårt team består av både naprapater, fysioterapeuter og personlige trenere. Les mer om naprapati og se demonstrasjonsvideo her.

En behandlingsavtale med Rehabspesialisten sørger for at de ansatte får rask og god hjelp ved smerter- og stivhet i muskel- og skjelettsystemet. Dette vil bidra til færre sykemeldinger og ansatte som fungerer bedre i arbeidshverdagen.

En behandlingsavtale kan foregå på to forskjellige måter:

  1. Vår terapeut kommer til din bedrift og behandler ansatte på et eget rom, der de som har behov for behandling får dette raskt og effektivt. Det avsettes 15-30 minutt per ansatt.
  2. Bedriftens ansatte kommer til terapeutens klinikk-lokaler og får behandling der til en rabattert pris. Kostnaden kan deles mellom ansatt og bedrift, eller betales i sin helhet av bedriften (månedlig faktura).

Ta kontakt for en uforpliktende prat.