Coaching

Rehabspesialisten jobber for at alle mennesker skal kunne leve en aktiv og funksjonell hverdag uten smerter og dysfunksjoner i ledd, muskler og skjelett.

Vi hjelper deg med rehabilitering av din skade samt forebyggende trening. Vi bidrar også gjerne med generell styrke- og utholdenhetstrening. Du får skreddersydde treningsprogram og en kontinuerlig oppfølging som sørger for en optimal progresjon i treningen og gode forutsetninger for å kunne nå dine målsetninger.

Les mer her! 

Bedriftsavtaler

Vi tilbyr trening- og behandlingsavtaler for bedrifter. Dette er tids- og kostnadseffektive metoder for å senke sykefraværet, og vil dessuten bidra til friskere, gladere og mer arbeidsdyktige ansatte.

Les mer her!

Workshop - Flossbånd

Det viktigste for en funksjonell kropp er god bevegelighet i ledd, muskler og bindevev. Bevegelighet er essensielt for blant annet skadeforebygging og teknikk i ulike øvelser. Flossbånd er et verktøy som hjelper deg på veien mot bedre bevegelighet. Workshopen utdanner deg i hvordan du bruker flossbånd for å utvikle bevegeligheten, og egner seg godt for idretts- og crossfitutøvere, styrkeløftere, løpere og allmenne treningsentusiaster. “Flossing” kan også være effektivt som del av selvbehandling og forebygging ved skader og helt allmenne nakke- og ryggplager.

Les mer her!

Kurs - Idrettskader

Skader er hyppig forekommende i idretten, hos voksne såvel som ungdommer. Vi tilbyr kurs i skadeforebyggende trening og behandling av akutte skader i idretter som fotball og håndball, samt andre idretter etter forespørsel. Kurset egner seg for trenere såvel som spillere, oppmenn og foresatte.

Les mer her!

Kurs - Styrketrening for ungdom

Vårt introkurs i styrketrening for ungdom (15-18 år) passer perfekt for deg som skal begynne med styrketrening for første gang, eller som allerede har startet men som ønsker mer kunnskap, gjennomgang av teknikk, programmering og annen relevant oppfølging. Vår målsetning er at kurset kan skape entrygghet både for ungdommen som skal gjøre sine første ordentlige styrkeøkter, og for foreldrene som skal sende ungdommen alene inn på styrkerommet.

Les mer her!

Kurs - Styrketrening for eldre

Vårt introkurs i styrketrening for eldre passer perfekt for deg som ønsker å forbedre din fysiske og psykiske helse, enten du har trent tidligere, trener regelmessig eller aldri har gjort dette før. Vår målsetning er at dette kurset kan skape en trygghet for deg som skal begynne eller fortsette med din styrketrening. Vi ønsker at de ukentlige minuttene man skal bruke på trening både skal være effektive og morsomme.

Les mer her!

Foredrag

Vi kommer gjerne ut i din bedrift eller idrettslag for å holde foredrag om temaer som trening, helse, ergonomi, skader- og smerteproblematikk. Våre foredrag kan tilpasses oppdragsgivers ønsker, men vi ber om henvendelse i god tid for en optimal forberedelse.

Ta kontakt for mer informasjon!