INTROKURS I STYRKETRENING FOR UNGDOM

Vårt introkurs i styrketrening for ungdom (15-18 år) passer perfekt for deg som skal begynne med styrketrening for første gang, eller som allerede har startet men som ønsker mer kunnskap, gjennomgang av teknikk, programmering og annen relevant oppfølging. I kurset er fokus på gjennomgang av teknikk i baseøvelser for hele kroppen (blant annet roing med stang og manualer, benkpress, skulderpress, markløft, utfall og knebøy). Det gås også gjennom diverse øvelser med kroppsvekt og strikk, skadeforebyggende øvelser, program for utholdenhet, kosthold, samt informasjon rundt doping og konsekvenser av det. Inkludert i kurset får man også skreddersydd treningsprogram som man kan følge videre, samt oppfølging (tlf & e-post) i en måned.

Vår målsetning er at kurset kan skape en trygghet både for ungdommen som skal gjøre sine første ordentlige styrkeøkter, og for foreldrene som skal sende ungdommen alene inn på styrkerommet.

HVEM: Kurset er for deg mellom 15-18 år. Det holdes av minst to instruktører (PT/naprapat/fysioterapeut) med maks 4 deltakere, og er en kombinasjon av teori og praksis.

PRIS: 1500,- pr.person. Forhåndsbetaling (faktura). Inkl. i prisen er kompendium, skreddersydd treningsprogram samt oppfølging av PT i en måned.

TID/PLASS: Kurset settes opp fortløpende avhengig av påmeldinger. Det varer i ca.3 timer. Kurset holdes på våre klinikker eller hos samarbeidspartnere (treningssenter).

SPØRSMÅL/PÅMELDING: Ta kontakt via vårt kontaktskjema, e-post til herlofsen@rehabspesialisten.no, tlf. 96017623 eller ved å skrive melding på vår Facebook-side.